Easton Royal heeft het allemaal: aantrekkelijk, intelligent en rijk. Hij wil zoveel mogelijk lol maken in zijn leven. Over consequenties denkt hij niet na, totdat Hartley Wright zijn leven op zijn kop zet. Ze is het eerste en enige meisje dat nee tegen hem zegt. Hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Na drie boeken over Reed en Ella te hebben gelezen, was hier eindelijk een boek over één van de andere broers. Easton vond ik persoonlijk één van de leukere broers en ik denk dat ik dat na het lezen van dit boek nog steeds vind. De band die hij met Ella heeft is erg lief, net als de onveranderlijke en sterke band met zijn vier broers. Zijn drankverslaving is iets minder, maar hopelijk komt daar nog verandering in.

Het gehele verhaal ging over Easton en dat betekende dat ik direct flink moest afkicken van Reed, want hij kwam niet erg veel aan bod. Toch was dat niet heel erg, want over Easton viel genoeg te lezen.

Easton is nog vrij onvolwassen en je merkt dat hij op zoek is naar zichzelf. Zijn overleden moeder komt nog veel naar boven en hij wil zijn problemen wel oplossen, maar ja, dat is best lastig als een bepaald meisje veel verschillende gevoelens naar boven brengt bij je. Ook Hartley is in het begin een zeer mysterieus type. Er blijkt meer achter te zitten en Easton gaat (gelukkig voor de lezer) op onderzoek uit, want dit meisje is onweerstaanbaar. Haar verhaallijn wekte mijn nieuwsgierigheid en past goed in het boek. Ik hoop op meer Hartley in het volgende deel.

Als vanouds las ik dit boek ook weer in turbostand, maar na driekwart gelezen te hebben viel mij op dat er vrij weinig voorgevallen was in het boek. Op dat moment wist ik alleen nog niet dat er een enorme cliffhanger aan zat te komen. Bij de eerdere delen sprak ik over een cliffhanger, maar deze cliffhanger was nog grootser en enger. Want hoe stom de broertjes Royal soms kunnen doen, dit einde was echt niet best… Ik heb een tijdmachine nodig naar februari 2019, want dan komt deel 5!

Verlangen / Erin Watt / Vertaling Lia Belt / Uitgeverij De Fontein / 2018 / 310 blz. / ISBN 9 789026 146893


Irene

: Als kind was ik een echte boekenwurm, ik las alles wat los en vast zat. Inmiddels ben ik al vele boeken verder en dat hoeft voor mij niet per sé in bed of stoel, zolang ik maar kan lezen is staand, op een trapje of naast de stoel niet erg.  Ook is het een gewoonte geworden om met een boek de deur uit te gaan: romans, thrillers, feelgood of YA, ik lees het graag.